!
!
Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen
Info
Wie zijn wij?

Graag stellen wij ons aan u voor!

Anja Zwarthoed en Kees van den Berge vormen in vele opzichten een geweldig stel, maar hebben elkaar ook gevonden in de passie voor wijnen!

Wij zijn naast enthousiaste wijnliefhebbers ook gek op Italië en maken graag van onze hobby ons beroep. Tijdens een van de reizen op zoek naar lekkere wijnen kwamen wij in contact met het wijnhuis Franco Molino. Zij verkochten hun wijnen nog niet in Nederland en al snel werden wij dealer van dit bekende Barolo huis. Ook leerden wij hun andere wijnen kennen.

Even later dronken wij een koele Roero Arneis van Angelo e Figli Negro op een zonovergoten terras in La Morra en ook dit wijnhuis bleek enthousiast om ons als dealer te accepteren….

Graag laten wij u het schitterende Piemonte op onze website zien, etaleren wij de mooiste wijnen uit de streek en kunt u informatie vinden over wat wij waar en wanneer doen. Voor uw relatiegeschenken, voor een wijnproeverij met uw vrienden bij u thuis of gewoon bestellen uit ons met zorg geselecteerde assortiment, neem gerust contact met ons op. Wij prefereren persoonlijk contact, dus bel vrijblijvend!